"Ham & Swiss" szendvics svájci gyökérkenyéren (Pain Paillasse)
sponsored links
Ezt a szendvicset vettem célba, amikor svájci gyökérkenyeret sütöttem.
A világ - egyik - legfinomabb és legnevesebb sajtválasztéka a svájci. Méltán. A hegyi legelõkön nevelt tejállatok elsõ ragú hozamából tradicionális, védett recept alapján készülnek a sajtok már õsidõk óta itt.
Lehet fanyalogni, hogy ezek a sajtok többszörös árban vannak, mint a gumi trappista és társai. Tessék kipróbálni, hogy ahhoz, hogy íz élményhez jussunk, melyikbõl, mekkora adagot kell elfogyasztanunk. Az arány egyenes, és, ha már ötöd annyi kiváló minõségû sajtot fogyaszthatunk, ugyanannyi pénzért, a megfelelõ íz élményért, akkor miért ne tennénk ezt.
Sajnos a beszerzés nem mindig könnyû, kivétel, ha a fõvárosban élünk, de nem megoldhatatlan. Jobb volna, ha egész sajtgurigákból frissen szelt sajthoz juthatnánk, de ennek híján a Metroban 20 dkg körüli kiszerelésben, elõre csomagolva egészen jó sajtokhoz ...